Kroki
- Zaloguj się do More.You i otwórz swoją stronę.
- Wybierz Włącz auto-pin.
- W sekcji Usuń przypięcie po wybierz 24 godziny, 3 dni lub 7 dni.
Jak działa Auto-Pin
Gdy zaplanowany post zostanie opublikowany, jego link przesuwa się na górę Twojej strony. Nie musisz otwierać edytora.
Link zostaje na górze przez wybrany czas: 24 godziny, 3 dni lub 7 dni. Potem wraca na swoje zwykłe miejsce.
Pozostałe bloki zostają w ustawionej kolejności.
Kiedy warto go użyć
- Premiera produktu: link do sklepu jest pierwszy, gdy post zostaje opublikowany.
- Nowy odcinek podcastu: odwiedzający z Twojego bio trafiają na najnowszy odcinek.
- Premiera muzyczna: link do pre-save jest pierwszy, gdy zostaje opublikowana zapowiedź.
Przypnij link ręcznie
W każdym planie możesz ręcznie przypiąć dowolny link na górze. Przypięty link zostaje na górze, dopóki go nie odepniesz.
Auto-Pin nigdy nie zastępuje przypięcia, które ustawisz samodzielnie.
Auto-Pin jest w planach Pro i Premium. Plan Pro kosztuje $5/mies. przy płatności rocznej ($7/mies. przy płatności miesięcznej).
Pytania na ten temat
Co się dzieje, gdy kończy się czas przypięcia?
Link wraca na swoje zwykłe miejsce. Twoja strona pokazuje kolejność ustawioną wcześniej.
Czy Auto-Pin działa na mojej własnej domenie?
Tak. Auto-Pin działa tak samo na Twojej własnej domenie i pod adresem more.you.
Strona funkcji: Auto-Pin
Otwórz stronę funkcji